Σύνθεση Έργου Ηλεκτροακουστικής Μουσικής με Τίτλο "Πίσω από την Πραγματικότητα". - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία παρουσιάζεται η σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής με τίτλο «Πίσω από την Πραγματικότητα». Η σύνθεση αυτή αποτελεί μια εφαρμογή συνθετικών προβληματισμών και λύσεων που εστιάζουν στο ζήτημα της υφής, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό. Στο κείμενο που ακολουθεί αναπτύσσονται αρχικά κάποιες γενικές θεωρητικές προσεγγίσεις σχετικά με την υφή, ενώ επίσης, παρουσιάζονται οι εφαρμογές των προσεγγίσεων αυτών μέσα στο έργο. Τέλος, γίνεται ανάλυση των ήχων, των δομών, των τεχνικών επεξεργασίας καθώς και του αισθητικού υποβάθρου της πρωτότυπης αυτής σύνθεσης.
Keywords: Ηλεκτροακουστική Σύνθεση, Υφή, Ολοφωνική Υφή, Χειρονομία