The Sea Monk - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Ανάλυση ενός πίνακα της Ιαπωνικής Τέχνης . Η εικονογράφιση ενός αστικού μύθου του Utagawa Kunoyoshi για υδρόβια φαντάσματα που στο διάβα τους προκαλούν θαλασσοταραχές και βυθίζουνε πλοία. Αναπαράσταση του πίνακα σε 3D μορφή.
Keywords: Ιαπωνική Τέχνη, 3d , animation; Ukiyo e , 3D , animation