Θέσεις, συνθέσεις, αντιθέσεις σε φόντο άσπρο- μαύρο - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που έχει να κάνει με τους κατοίκους Ρομά του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στη περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας . Ο τίτλος "Θέσεις, συνθέσεις, αντιθέσεις σε φόντο άσπρο- μαύρο" υποδηλώνει και την προσέγγιση μου στο συγκεκριμένο θέμα .Αναφέρομαι αλλά στις αντιθέσεις που συναντά κανείς ανάμεσα στην κοινωνία της πόλης της Αλεξάνδρειας και του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου.

The object of this dissertation is the creation of a documentary that has to do with the Roma inhabitants of the settlement of Agios Georgios located in the area of Alexandria, Imathia. The title "Positions, compositions, contrasts on a black and white background" indicates my approach to this issue. I am referring to the contrasts that one encounters between the society of the city of Alexandria and the settlement of Agios Georgios.
Keywords: ρομά,ντοκιμαντέρ,αλεξάνδρεια; roma,documentary,alexandria