Ρεσιτάλ Τραγουδιού με έργα Hahn, Chausson, Schumann, Mendelssohn, Bourgault-Ducoudray, Barber, De Falla - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Ρεσιτάλ Τραγουδιού με έργα Hahn, Chausson, Schumann, Mendelssohn, Bourgault-Ducoudray, Barber, De Falla Δανάη Καλπάκη, Σοπράνο Φρίξος Μόρτζος, Πιάνο 19 Φεβρουαρίου 2023, 20:00 Αίθουσα συναυλιών Ύμνος ωδείου Νικόλαος Μάντζαρος Υπεύθυνη Καθηγήτρια Ρόζα Πουλημένου Στο πλαίσιο της Διπλωματικής Ι

Song Recital with works by Hahn, Chausson, Schumann, Mendelssohn, Bourgault-Ducoudray, Barber, De Falla Danai Kalpakis, Soprano Frixos Mortzos, Piano 19 February 2023, 20:00 Concert Hall Anthem of Nikolaos Mantzaros Conservatory Responsible Professor Rosa Poulimenou In the context of Diplomatic I
Voice Recital with works by Hahn, Chausson, Schumann, Mendelssohn, Bourgault-Ducoudray, Barber, De Falla
Keywords: Ρεσιτάλ Τραγουδιού, Σοπράνο; Recital, Soprano