Μετάφραση από το βιβλίο του Helmut Köhler με τίτλο “BGB- Allgemeiner Teil“, τις σελίδες 177- 209, εκδόσεις C-H- Beck München και σχολιασμός - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Το κείμενο της πτυχιακής μου εργασίας είναι από το νομικό διδακτικό βιβλίο του συγγραφέα Helmut Köhler με τίτλο “BGB- Allgemeiner Teil” , δηλαδή γενικές αρχές του Γερμανικού Αστικού Κώδικα . Συγκεκριμένα επέλεξα να μεταφράσω αποσπάσματα από το βιβλίο, τα οποία αναφέρονται πρώτον στην ικανότητα προς δικαιοπραξία, δηλαδή “ Die Geschäftsfähigkeit” και στη συνέχεια στην Εκπροσώπηση, δηλαδή “ Die Vertretung”. Στα συγκεκριμένα αποσπάσματα δίνεται ο ορισμός αυτών των δυο όρων , επίσης ορίζονται οι προϋποθέσεις για την ικανότητα προς δικαιοπραξία και την εκπροσώπηση, αναφέρονται οι έννομες συνέπειες που απορρέουν και αναλύονται επιμέρους ενότητες αυτών
Keywords: πρωτότυπο κείμενο, μετάφραση, σχολιασμός