"ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: ' SGLT-2 Inhibitors in Heart Failure and Type-2 Diabetes: Hitting Two Birds with One Stone? ' " - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Το άρθρο αφορά στην κλινική δοκιμή ενός φαρμάκου που στόχο έχει να καταπολεμήσει ταυτόχρονα την καρδιακή ανεπάρκεια και τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έχουν γίνει μελέτες τόσο σε υγιείς εθελοντές όσο και σε εθελοντές που πάσχουν από ΚΑ και ΣΔΤ2. Τα αποτελέσματα και η όλη διαδικασία μέχρι να φτάσουν σε αυτά, αναλύονται διεξοδικά στο άρθρο από τους συγγραφείς.
Keywords: Ιατρικό κείμενο, Ενημερωτικό άρθρο, Κλινική δοκιμή, Φάρμακο που καταπολεμά καρδιακή ανεπάρκεια και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2