Διπλωματική Εργασία Ι: Κατεύθυνση Μουσικής Εκτέλεσης, Τζαζ Κοντραμπάσο - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Συναυλία με arrangments σε jazz standards του american song book στα πλαίσια της πρώτης διπλωματικής εργασίας της κατεύθυνσης μουσικής εκτέλεσης με εξειδίκευση στο τζαζ κοντραμπάσο.
Keywords: συναυλία, τζαζ, κοντραμπάσο, τζαζ στανταρντς; jazz, jazz-standards, final-exam, music, double-bass, jazz-double-bass, contrabass, arrangment, american-song-book