"Η Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Παιδιού του 1989" - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η υποστήριξη των δικαιωμάτων του παιδιού αποτελεί ένα ζήτημα μεγίστης σημασίας. Ανεξαρτήτως τη χώρα στην οποία διαμένει, η κοινωνία οφείλει να του παρέχει τα απαραίτητα ψυχολογικά και υλικά αγαθά. Τα δικαιώματα αυτά, υπερασπίζονται στις διατάξεις της Σύμβασης του 1989. Για την υλοποίηση του στόχου της Σύμβασης αυτής και προκειμένου να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για την βελτίωση της ζωής του παιδιού, είναι βασικό να υπάρχει υποστήριξη προς τους γονείς με κάθε εφικτό μέσο. Επομένως, η εργασία αυτή έχει ως στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού καθώς και των κηδεμόνων του.
"La Convention International des Droits de l'Enfant en 1989"
Keywords: δικαιώματα του παιδιού, ευημερία, υποστήριξη γονικής μέριμνας