OPTIMIZING RESULTS IN SEARCH ENGINES WITH SEO - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσουν οι επιχειρήσεις ότι μέσω του Διαδικτύου μπορούσαν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ διαδικτύου αναπτύχθηκαν για αυτόν τον σκοπό. Μια τέτοια στρατηγική είναι το Search Engine Marketing και στόχος του είναι να αυξήσει την προβολή ενός ιστότοπου και να βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα της επισκεψιμότητας. Το SEM χωρίζεται σε Search Engine Optimization και Pay Per Click διαφήμιση. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αναφέρεται στη βέλτιστοποίηση του ιστότοπου προς τις μηχανές αναζήτησης. Από την άλλη μεριά Pay Per Click υπάρχει και η πρακτική της πληρωμής προς τον πάροχο της μηχανής αναζήτησης κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμιση. Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Και τα δύο χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις για να αποκτήσουν προβολή. Καθώς θεωρούνται αναγκαιότητα για τον σύγχρονο κόσμο, είναι πραγματικά εύκολο να ξεχάσουμε ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία υπάρχει μόλις μερικές δεκαετίες. Στο πρώτο μέρος της παρούσας διπλωματικής εργασίας ο κύριος στόχος είναι η ανάλυση του Search Engine Optimization. Αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και αναφέρεται η εικόνα της τρέχουσας κατάστασης όσον αφορά το μερίδιο αγοράς των μηχανών αναζήτησης. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, στο SEM και στους αλγόριθμους της Google, στους παράγοντες κατάταξης και στην ηθική του στον κλάδο. Παρουσιάζονται και περιγράφονται λεπτομερώς οι λεγόμενες τεχνικές On Page, Off Page και Technical SEO. Στο τέλος, αναλύονται οι βασικοί δείκτες απόδοσης που θα ληφθούν υπόψη για τις παρακάτω περιπτωσιολογικές μελέτες.

It did not take very long for businesses to realize that through the Internet they could promote their products and services. Many internet marketing strategies were developed for that purpose. One such strategy is Search Engine Marketing and its aim is to increase a website's visibility and improve the quality and the quantity of the traffic. SEM is divided into Search Engine Optimization and Pay Per Click advertising. Search Engine Optimization refers to optimally improving the website for search engines. From the Other Hand Pay Per Click is the practice of paying the search engine provider each time a user clicks on the ad. Each has its own advantages and disadvantages. Both of them are used by businesses in order to gain visibility. As they are considered a necessity for the modern world it is really easy to forget that the specific industry is just a couple of decades old. In the first part of the current diploma thesis the main goal is to analyze Search Engine Optimization. How search engines do work is analyzed and a situation of the current situation when it comes to search engines market share is mentioned. Additionally a reference to internet marketing, SEM and Google’s algorithms, it’s ranking factors and ethics in the industry is made. The so-called On Page, Off Page and Technical SEO techniques are showcased and described in detail. As for the second part, an application of the above mentioned techniques is showcased on real businesses according to each case’s needs
OPTIMIZING RESULTS IN SEARCH ENGINES WITH SEO
Keywords: Internet, Search Engines, Google, Wordpress SEO, Google Algorithms, Search Engine Optimization, SEO, SEO techniques, On-Page SEO, Off-Page SEO, Technical SEO, SEO Tools; Internet, Search Engines, Google, Wordpress SEO, Google Algorithms, Search Engine Optimization, SEO, SEO techniques, On-Page SEO, Off-Page SEO, Technical SEO, SEO Tools