Memoirs : short animation film - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων με θέμα τα όνειρα. Έρευνα και ανάλυση της ιστορίας του animation, σύνδεση με το υποσυνείδητο και τις θεωρίες του Φρόυντ και του Γιούνγκ. Ανάλυση ταινιών με παρόμοια θεματική και αποσυμβολισμών των εικόνων.

Short animation film about dreams. Research and analysis of animation history, connection with subconsious and theories of Freud and Jung. Analysis of movies with similar subject and de-symbolization of the image.
Keywords: κινούμενα σχέδια, ψηφιακό κινούμενο σχέδιο, ταινία μικρού μήκους; animation, short animation film, digital arts