ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ι (ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΡΟΥΣΤΩΝ) - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Ρεσιτάλ κρουστών στα πλαίσια της Πτυχιακής Συναυλίας Ι με έργα από το σολιστικό ρεπερτόριο κρουστών.
GRADUATE CONCERT I (PERCUSSION RECITAL)
Keywords: ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΡΟΥΣΤΩΝ, ΚΡΟΥΣΤΑ, ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΙΜΠΑ, ΤΥΜΠΑΝΑ, ΒΙΜΠΡΑΦΩΝΟ, ΤΑΜΠΟΥΡΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ; PERCUSSION RECITAL, PERCUSSION, GRADUATE CONCERT, MARIMBA, TIMPANI, VIBRAPHONE, SNARE DRUM, NEBOJSA JOVAN ZIVKOVIC, CLAUDIO SANTANGELO