Άνον: Η ιστορία του Έθερας - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παράσταση «Άνον: η ιστορία του Έθερας» είναι ένα κινηματογραφικό έργο σε τρεις πράξεις όπου αναδεικνύει τις αξίες της ανιδιοτελούς φύσης των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων σε συνδυασμό με την θυσία των προσωπικών τους επιθυμιών για την επίτευξη κάποιου ανώτερου σκοπού προς όφελος της κοινωνίας. Οι σκοποί της παράστασης αυτής είναι για να υπενθυμίσει στους θεατές πως πάντα μπορούν να δημιουργούν το μέλλον τους και για να τους ταξιδέψει σε μια ξεχασμένη εποχή, μακριά από την σημερινή πραγματικότητα, με δυνάμεις μαγείας και δράκους. Για τους λόγους και του σκοπούς αυτούς η παράσταση αυτή θέλει να ταξιδέψει τον θεατή στο Έθερας. Το μουσικό υλικό και ο ηχητικός σχεδιασμός του έργου είναι κατασκευασμένος για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κινηματογραφικού υλικού και την δραματουργική εξέλιξη. Η σκηνογραφία είναι βασισμένη σε τρία επίπεδα χωροχρόνου και η δράση τα επηρεάζει είτε ταυτόχρονα είτε διαδοχικά. Τα επίπεδα αυτά χωρίζονται με τα πλάνα που εξελίσσονται γύρω από την σκακιέρα αλλά μέσα στο πλαίσιο της κινηματογράφησης, την ζωντανή δράση των ηθοποιών πάνω στην σκηνή, ο οποίοι μιμούνται τις κινήσεις της σκακιέρα από την κινηματογραφημένη παρτίδα και τέλος με τα πλάνα που διαδραματίζονται τα γεγονότα του έργου επηρεαζόμενα από την παρτίδα σκάκι που διατρέχει όλο το έργο και προσομοιάζει τις εξελίξεις των γεγονότων μέσα από τις κινήσεις των κομματιών του παιχνιδιού.
Anon: A history of Aetheras
Keywords: Φανταστικός κόσμος, Βασίλεια, Δράκοι, Σκάκι, Μάχη, Μεσαιωνικό παραμύθι, Άνον, Ορχηστρική μουσική, Παράσταση, Ηχητικος σχεδιασμός.; Fantasy world, Kingdoms, Dragons, Chess, Battle, Medieval fairytale, Anon, Orchestral music, Performance, Sound design