2η Διπλωματική Συναυλία Κλασικής Κιθάρας: Πτυχιακό Μάθημα II / Δίγκος Βασίλειος - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η Διπλωματική II -με τίτλο "2η Διπλωματική Συναυλία Κλασικής Κιθάρας: Πτυχιακό Μάθημα II / Δίγκος Βασίλειος"- πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2021, για την εξέταση του μαθήματος "Πτυχιακό II" στην κατεύθυνση Μουσικής Εκτέλεσης και την ειδικότητα της κλασικής κιθάρας. Αποτελεί απαραίτητο και αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών για την απόκτηση του Πτυχίου Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τo κοντσέρτο σε Ρε-μείζονα του Mario Castelnuovo-Tedesco. Το ρεσιτάλ πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, λόγω της επιβολής των μέτρων κατά του SARS-CoV-2 (COVID-19).

Thesis II -entitled "2nd Classical Guitar Graduate Concert : Thesis II / Digos Vassilis"- took place on February 5, 2021, for the examination of the course "Graduate II" in the direction of Music Performance and the specialty of classical guitar. It is a necessary and integral part of the study program for obtaining the Bachelor of Music Studies of the Ionian University. The program includes the Concerto in Re by Mario Castelnuovo-Tedesco. The recital was held remotely due to the imposition of measures against SARS-CoV-2 (COVID-19).
2nd Classical Guitar Graduate Concert : Thesis II / Vassilis Digos
Keywords: κλασική κιθάρα, κοντσέρτο; classical guitar, concerto