Μουσειολογική προσέγγιση του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Παρουσιάζεται ο ρόλος που διαδραματίζουν τα μουσεία στη σύγχρονη κοινωνία με επίκεντρο το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στην Κέρκυρα και οι επιδράσεις που έχει στην τοπική κοινωνία μέσω των δράσεών που πραγματοποιεί. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον ορισμό της Νέας Μουσειολογίας, για πρόληψη των αντικειμένων από εσωτερικές συνθήκες φθοράς, όπως είναι η θερμοκρασία, η σχετική υγρασία. Επίσης αναφέρονται οι μέθοδοι που έχει υιοθετήσει το μουσείο, ώστε τα αντικείμενα να προστατεύονται και από τις εξωτερικές συνθήκες φθοράς.
Keywords: Μουσείου Ασιατικής Τέχνης, Συλλογή Κινεζικής Τέχνης, Συλλογή Ιαπωνικής Τέχνης, Η λειτουργία του Μουσείου στις μέρες μας, Συντήρηση μουσειακών εκθεμάτων