Τα διακιώματα των μειονοτήτων στην Ευρώπη - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η εργασία αφορά τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα τα δικαιώματα των Ρομά καθώς και τις δράσεις και αποφάσεις των ευρωπαικών οργάνων
Minority rights in Europe
Keywords: δικαιώματα,μειονότητες, Ρομά, ευρωπα'ι΄κά όργανα