Μετάφραση και σχολιασμός του νόμου περί των διατάξεων για την ενίσχυση της προστασίας των ανήλικων έναντι της σεξουαλικής βίας στη Γαλλία: Η μετάφραση από την γαλλική στην ελληνική γλώσσα και ο σχολιασμός της μεταφραστικής διαδικασίας και των μεταφραστικών προβλημάτων. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Πρόκειται για μετάφραση και σχολιασμό γαλλικού νόμου που ψηφίστηκε για να ενισχύσει την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας, και ειδικότερα για την ενίσχυση της προστασίας των ανηλίκων έναντι της σεξουαλικής βίας στη Γαλλία.
Keywords: Νόμος, Σεξουαλική κακοποίηση, Ποινικός Κώδικας