Ρέγκε: Μία μουσική – Μία ιδεολογία - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η εργασία, αυτή περιέχει στοιχεία και πληροφορίες για την χώρα της Τζαμάικα, για για μία πτυχή της μουσική της, την Reggae αλλά και πληροφορίες για την ιδεολογία του Ρασταφαριανισμού και την επιρροή που έχει ασκήσει αλλά και που έχει ασκηθεί σε εκείνη από αυτόν.
Keywords: Μουσικοί πολιτισμοί, Ρέγκε, μουσική της Τζαμάικα, Ρασταφαριανισμός, Τζαμάικα; Reggae