Μαθηματικά Μοντέλα στην Ανάλυση Εγκεφαλικού Σήματος - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Μαθημαματικα Μοντελα στην Αναληση Εγκφαλικου Σηματος
Keywords: Μαθηματικα μοντελα, Αναλυση, Εγκεφαλος, Εγκεφαλικο Σημα, μετασχηματισμος, παλινδομικα μοντελα,επεξεργασια δεδομενων , εργαλεια αναλησης,Νευροεπιστημη; fMRI, EEG,ERP, AkqKnowledge,Fourier,Wavelet,Octave,Burg,Fieldtrip