Δημιουργία ταινίας 3d animation μικρού μήκους με τίτλο: Acceptance: two petals away - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η εργασία/ ταινία μικρού μήκους 3d animation πραγματεύεται το θέμα του ρατσισμού, δηλαδή της διάκρισης λόγω διαφορετικότητας που προσδιορίζεται από την αναπηρία, και εξετάζει το εν λόγω θέμα τόσο από τη μεριά του αποδέκτη της ρατσιστικής συμπεριφοράς, όσο και από την μεριά του θύτη. Οι έννοιες της αλληλεγγύης αλλά και της αχαριστίας αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικά κομμάτια της ιστορίας. Μέσω του πρωταγωνιστή και του κοινωνικού του περίγυρου αντιλαμβανόμαστε την έννοια της διαφορετικότητας, τις προκαταλήψεις στις οποίες στηρίζεται η στάση των ατόμων, αλλά και τις συνέπειες που επιφέρει αυτή η στάση στον ψυχισμό του ατόμου που βιώνει το ρατσισμό.
Keywords: animation, ταινία, μικρού μήκους, πτυχιακή, λουλούδια, σχολικός εκφοβισμός, bullying, 3d, τρισδιάστατα γραφικά