The Beautiful Bridegroom - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η Διπλωματική Συναυλια I πραγματοποιήθηκε μέσω της Όπερας The Beautiful Bridegroom (1 Act) Εξεταζόμενος ρόλος : Pernille
Keywords: Όπερα, Παράσταση; Opera, Performance