Stabat Mater-Giovanni Battista Pergolesi - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Στα πλαίσια της Διπλωματικής Συναυλίας Ι, ανέβασα το Ορατόριο του Τζιοβάνι Μπατίστα Περγκολεζι, Στάμπατ Μάτερ, με τη Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, σύνολο εγχόρδων, και 2 Σολίστ. Η συναυλία έλα Ε χώρο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Keywords: Περγκολεζι, Μπαρόκ, Ορατόριο; Stabat Mater, Pergolesi, Baroque, Oratorio