Η μόδα κατά την Βικτωριανή εποχή και πως ο κορσές επηρέασε τη ζωή των γυναικών - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Το κείμενο αφορά την μόδα και το στυλ των γυναικών κατά την Βικτωριανή εποχή, καθώς αναφέρεται και στην εμμονή των γυναικών να φορούν πολύ στενά τον κορσέ τους επιθυμώντας να αποκτήσουν ένα σωματότυπο σε σχήμα κλεψύδρας.
Keywords: Βικτωριανή εποχή, μόδα, κορσές, βλαβερές επιδράσεις, κρινολίνο, τουρνούρα