Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας μου. Με τη συνοδεία πιάνου αλλά και της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης. Ακούστηκαν έργα σε διάφορες γλώσσες (Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ελληνικά και Ισπανικά) από διάφορους συνθέτες (Schubert, Fauré, Σαμάρας, Bixio, Lara, Gastaldon, Cutris)
Keywords: Ρεσιτάλ, Τενόρος, Λιντ; Leader