Ενίσχυση της Προσβασιμότητας στον Ιστό μέσω Επέκτασης του Chrome - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η πτυχιακή εργασία ασχολείται με την ενίσχυση της προσβασιμότητας στο διαδίκτυο μέσω μιας επέκτασης του Google Chrome. Η προσβασιμότητα στο Web αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τη διασφάλιση της ισότητας πρόσβασης στην πληροφορία και τις υπηρεσίες που παρέχονται διαδικτυακά. Ωστόσο, πολλές φορές η ανεπαρκής σχεδίαση και υλοποίηση ιστοσελίδων μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για άτομα με αναπηρία, εμποδίζοντάς τους την πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

This thesis focuses on enhancing web accessibility through a Google Chrome extension. Web accessibility is a crucial factor in ensuring equal access to information and services provided online. However, inadequate design and implementation of websites often create barriers for people with disabilities, preventing them from fully accessing content.
Keywords: Επέκταση , Προσβασιμότητα , Περιηγητής Ιστού; Chrome Extension , Accessibility