Αναμόρφωση (σε άλλο προτεινόμενο Wordpress theme) του web-site του Εργαστηρίου HILab - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Το αντικείμενο της παρούσας πτυχιακης εργασίας είναι η σχεδίαση και η «Αναμόρφωση (σε άλλο προτεινόμενο Wordpress theme) του web-site του Εργαστηρίου HILab» με τη χρήση του προγράμματος Wordpress, ενός σύχρονου συστήματος διαχείρησης περιεχομένου CMS (Content Management System). Η ιστοσελίδα αφορά το Εργαστήριο Πληροφορικής στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες. Παρέχει πληροφορίες για την έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί μέσω των έργων και των εκδηλώσεων που έχει παρευρεθεί. Μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα την κατευθυνσή που ακολουθουμε ενημερώνωντας μας τόσο για τη σειρά μαθημάτων που θα πρέπει να ακολουθήουμε όσο και για τον εξοπλισμό που μας παρέχεται για την ολοκλήρωση της.Τέλος παρεχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το διδακτικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας σε περίπτωση που υπάρξει κάποια απορία από φοιτητές.

Theme of this dissertation project is the design and “Reform (in another suggested Wordpress theme) of the web-site of HILab Laboratory” by using Wordpress, a modern management system CMS. The website concerns the Laboratory of Informatics on Humanities and Social Sciences. Provides information about research conducted throught the projects and events we have attended. It give us the opportunity to know better the direction we follow by informing us both about the courses we should follow and about the equipment that provided to us. Finally, it provides all the necessary information for the teaching staff which is responsible for our lessons and the ways we can communicate in there is a question from students.
Αναμόρφωση (σε άλλο προτεινόμενο Wordpress theme) του web-site του Εργαστηρίου HILab
Keywords: Ιστοσελίδα, Ανθρωπιστικες Επιστήμες; Website