Κόκκοι για ένα θέμα - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Μια σειρά μικρών έργων σύγχρονης συγκεκριμένης μουσικής. Τα έργα έχουν παραχθεί με τεχνικές κοκκόδους σύνθεσης από ήχους με θεματική η ηχητική συνάφεια.

A series of small musique concrete peaces. All pieces have been made with granular synthesis based on aurally or thematically relevant sounds.
Grains about a subject
Keywords: κοκκόδης σύνθεση ήχου, συγκεκριμένη μουσική; granular synthesis, musique concrete