Stabat Mater-Giovanni Battista Pergolesi - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Στα πλαίσια της Διπλωματικής Συναυλίας Ι παρουσίασα το Ορατόριο του Τζιοβάνι Μπατίστα Περγκολεζι Στάμπατ Μάτερ με τη Παιδική Χορωδία Κέρκυρας και Σύνολο Εγχόρδων Ιονίου Πανεπιστημίου
Keywords: Μπαρόκ, Ορατόριο, Θρησκευτική Μουσική, Περγκολεζι; Baroque, Oratorio, Sacred Music, Pergolesi, Stabat Mater