Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικού βιντεοπαιχνιδιού: Κριτήρια Διαιρετότητας - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το αντικείμενο της εργασίας αφορά την σχεδίαση και την υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού βιντεοπαιχνιδιού που απευθείνεται σε μαθητές της ΣΤ' τάξης δημοτικού και Α' τάξης γυμνασίου. Το εκπαιδευτικό υλικό αντλείται από το μάθημα των μαθηματικών και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο των κριτηρίων διαιρετότητας.
Keywords: εκπαιδευτικό, βιντεοπαιχνίδι, κριτήρια, διαιρετότητας, μαθηματικά