Ομιλία της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο Γερμανικό Κοινοβούλιο σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2018 - Μετάφραση και Σχολιασμός - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Ομιλία της Ανγκελα Μέρκελ, Καγκελαρίου της Γερμανίας, για τον προϋπολογισμό του 2018 και τα όσα θα έπρεπε να λάβουν υπόψιν τους στην περίοδο αυτή. Μέσα στο λόγο της αναφέρει την αλληλένδετη σχέση της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και διάφορα κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη ,αλλά και της Γερμανία, την περίοδο του 2018 όπως το μεταναστευτικό, ο αναλφαβητισμός, η ψηφιοποίηση κλπ.

Speech by Angela Merkel, Chancellor of Germany, on the 2018 budget and what they should consider during this period. In her speech she mentions the interconnected relationship between Germany and the European Union but also various social, political and economic issues facing Europe, but also Germany, in the period of 2018 such as immigration, illiteracy, digitization, etc.
Keywords: Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, Πολιτική Ομιλία , Γερμανικό Κοινοβούλιο , Προϋπολογισμός 2018 ,Κοινωνικά Ζητήματα ,Πολιτικά Ζητήματα, Μεταναστευτικό ,Αναλφαβητισμός, Οικονομία της Γερμανίας ,Οικονομικά Θέματα της Ευρώπης , Ευρώπη , Ευρωπαϊκή Ένωση; German Chancellor, Angela Merkel, Political Speech, German Parliament, Budget 2018, Social Issues, Political Issues, Immigration, Illiteracy, German Economy, Economic Issues in Europe, Europe, European Union