Ανάλυση, Σχεδίαση και Ανάπτυξη Συστήματος Διαχείρισης Ασφαλιστικών Συμβολαίων για Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις Οχημάτων - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το Βιβλίο Συμβολαίων αφορά Ασφαλιστές και Ασφαλιστικές Εταιρείες που ειδικεύονται στις ασφάλειες οχημάτων. Είναι μια εφαρμογή που έχει ως κεντρικό αντικείμενο της το ασφαλιστικό συμβόλαιο. Ο χρήστης μπορεί να εισάγει πληροφορίες συμβολαίων, να τις επεξεργάζεται ή ακόμα και να διαγράφει εγγραφές. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα εξαγωγής καρτέλας συμβολαίου για λόγους μεταφοράς και εκτύπωσης. Μια σημαντική ευκολία που παρέχει η εφαρμογή είναι η ενημέρωση που κάνει στον χρήστη για τα συμβόλαια που λήγουν άμεσα, ώστε να προβεί στις ενέργειες που θέλει, χωρίς να ψάχνει συνεχώς τα συμβόλαια, για να δει ποιο έληξε. Τέλος δίνονται στον χρήστη κάποιες στατιστικές πληροφορίες που μπορούν να τον βοηθήσουν να βγάλει συμπεράσματα για τα δεδομένα που έχει εισάγει στην εφαρμογή.
Keywords: πληροφορική, λογισμικό, ασφάλειες, ασφαλιστικά γραφεία; informatics, software, insurance, insurance agencies