Μετάφραση αποσπασμάτων από το ποιητικό βιβλίο The Autobiography of Red (1998) της Anne Carson και σχολιασμός της μεταφραστικής διαδικασίας - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία εκπονήθηκε από την φοιτήτρια του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας Αγγελική Ανδριοπούλου κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019 υπό την εποπτεία των Επίκουρων Καθηγητών κ. Πασχάλη Νικολάου (Επόπτης) και κ. Ιωάννη Καρρά (Β’ Επιβλέπων). Θέμα της εργασίας είναι η μετάφραση και ο σχολιασμός τριών αποσπασμάτων/ποιημάτων από το μυθιστόρημα σε στίχους Η Αυτοβιογραφία του Κόκκινου (1998) της Καναδής ποιήτριας Αν Κάρσον.
Keywords: Μετάφραση, Σχολιασμός, Αν Κάρσον, Η Αυτοβιογραφία του Κόκκινου; Anne Carson, The Autobiography of Red