Σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής - απομόνωση - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Ο σκοπός της διπλωματικής μου εργασίας είναι η σύνθεση ενός πρωτότυπου έργου που εντάσσεται στα ακούσματα της ηλεκτροακουστικής μουσικής. Το γραπτό μέρος της εργασίας εκπονήθηκε με στόχο την ανάλυση και επεξήγηση της σύνθεσής μου με το όνομα “απομόνωση”, με έμφαση στις τεχνικές που χρησιμοποίησα. Το έργο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος “Σύνθεσης Ηλεκτροακουστικής Μουσικής”. Η ανάλυση αυτή περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη βασική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε το έργο, την συνθετική διαδικασία που ακολούθησα και τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποίησα για την υλοποίησή του.

The purpose of my dissertation is to compose an original work that is part of the acousmata of electroacoustic music. The written part of it was prepared with the aim of analyzing and explaining my composition by name "Isolation", with emphasis on the composition techniques I used. This project was created in the course "Composition of Electroacoustic Music". This analysis includes information on the basic idea on which the project was based, the synthetic process I followed and the technical means I used for it its implementation.
Keywords: σύνθεση ηλεκτροακουστική μουσική απομόνωση; composition electroacoustic music solitude