Υποτιτλισμός για κωφούς και βαρήκοους της ταινίας «Ο Τίγρης που ήρθε για τσάι» - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Υποτιτλισμός για κωφούς και βαρήκοους που απευθύνεται κυρίως σε κοινό μικρότερης ηλικίας.
Keywords: υποτιτλισμός, υποτιτλισμός για κωφούς και βαρήκοους; SDH subtitles