Ηχητικός χάρτης δημοφιλών σημείων συνάθροισης της Ξάνθης και μελέτη των επιπέδων θορύβου - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η παρούσα διπλωματική εργασία επιχειρεί να έρθει σε επαφή, να ερευνήσει και να κατανοήσει τα ηχοτοπία επτά δημοφιλών σημείων συνάθροισης της πόλης της Ξάνθης κατά το μήνα Μάιο. Σκοπός της εργασίας είναι η δημιουργία ενός ηχητικού χάρτη που θα φιλοξενήσει τις ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του παραπάνω μήνα. Ταυτόχρονα, γίνεται προσπάθεια να ερμηνευτούν τα δεδομένα των επιπέδων θορύβου κάθε τοποθεσίας που συλλέχθηκαν με τη χρήση ψηφιακού ηχόμετρου.

This dissertation attempts to research and understand the soundscapes of seven popular gathering places in the city of Xanthi during the month of May. The purpose of the work is to create a sound map that will host the recordings made during the above month. At the same time, an attempt is made to interpret the noise level data of each location, collected using a digital sound level meter.
Soundmap of popular meeting points in Xanthi and study of the noise levels
Keywords: ηχητικός χάρτης, ηχοτοπίο, επίπεδα θορύβου, covid-19; soundmap, soundscape, sound levels, noise levels, covid-19