Συγκριτική Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Εφαρμογών Επαυξημένης Πραγματικότητας - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η συγκεκριμένη πτυχιακή παρουσιάζει την ανάπτυξη ποικίλων εφαρμογών , που αφορούν την Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented Reality) στον τομέα της εκπαίδευσης , και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση , την ενασχόληση και την ψυχαγωγία των παιδιών σε αφηρημένες έννοιες της εκπαίδευσης γενικότερα. Μαθαίνουμε ειδικότερα την σημασία και τον ρόλο της Επαυξημένης πραγματικότητας, αλλά κυρίως πληροφορούμαστε για το ποιος είναι ο ρόλος της στον τομέα της εκπαίδευσης, και ποια η δράση της στις εκάστοτε εφαρμογές.
Keywords: επαυξημένη πραγματικότητα, εικονική πραγματικότητα, εφαρμογές, εκπαίδευση