Δεύτερη διπλωματική κιθάρα τζαζ - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η δεύτερη διπλωματική μου συναυλία έχει ως κύριο θέμα την ανάδειξη βασικών γνώσεων που έλαβα κατά την διάρκεια των σπουδών μου στην κατεύθυνση της τζαζ του Ιονίου πανεπιστημίου. Εμπεριέχει γνωστές φόρμες όπως μπλουζ, AABA και rhythm changes. Όσον αφορά το είδος θα παιχτούν κομμάτια με swing feel, bossa nova, ενώ παρά τις σαφείς επιρροές από την παραδοσιακή τζαζ υπάρχουν και πιο μοντέρνα στοιχεία. Ως εκ τούτου οι γνώσεις και οι εμπειρίες, με την ανεκτίμητη βοήθεια και επαγγελματικότητα των συμφοιτητών μου μπόρεσε να γίνει πράξη σε ένα σετ.
Keywords: κιθάρα τζαζ, τζαζ, 2022