Μουσική Επένδυση της Ταινίας: Όταν Μιλάει ο Δρόμος Παύει η Λογική - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Μουσική Επένδυση της Ταινίας μεγάλου μήκους ''Όταν Μιλάει ο Δρόμος Παύει η Λογική''
Keywords: Μουσική, Ταινίας