Μετάφραση διηγήματος από το βιβλίο "We are where the nightmares Go and other stories" του C. Robert Cargill (2018) και σχoλιασμός - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Για την πτυχιακή μου εργασία επέλεξα να μεταφράσω ένα διήγημα του βιβλίου We are where the nightmares go and other stories του C. Robert Cargil (2018), καθώς ήθελα να εξερευνήσω το λογοτεχνικό είδος του τρόμου και να δω πως θα είναι η οπτική του μεταφραστή σε μία τέτοια περίπτωση.
Keywords: λογοτεχνική μετάφραση; literature translation horror C. Robert Cargil