Σύνθεση Ηλεκτροακουστικής Μουσικής: Κοκκώδης Σύνθεση - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα διπλωματική εργασία στη σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής αφορά την ανάλυση και την περιγραφή της διαδικασίας υλοποίησης του πρωτοτύπου έργου καθώς και την έρευνα πάνω στην κοκκώδη σύνθεση (“granular synthesis”) όπου σχετίζεται άμεσα με το έργο. Θα αναλυθεί η βασική ιδέα πίσω από το έργο, ιστορικές και τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την κοκκώδη σύνθεση, επεξηγήσεις των τεχνικών για την υλοποίηση των ηχητικών αντικειμένων και τα προσωπικά συμπεράσματα και εντυπώσεις.
Granular Synthesis
Keywords: σύνθεση, ηλεκτροακουστικής, μουσικής, κοκκώδης; electroacoustic, music, granular, synthesis