Εφαρμογή web για την αμφίδρομη επικοινωνία πολιτών-δήμου σε θέματα υπηρεσιών καθαριότητας - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας διαδικτυακής εφαρμογής για την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ πολιτών και δήμου σε θέματα υπηρεσιών καθαριότητας. Προκειται για μια εφαρμογή web που συνδυάζει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως google maps. Υπάρχουν αρκετές παρόμοιες εφαρμογές στο διαδίκτυο που είναι πολύ διαδεδομένες στο ευρύ κοινό. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διαφέρει απο τις υπάρχων εφαρμογές γιατί συνδυάζει τρεις καινούργιες επιλογές. Οι επιλογές αυτές είναι: η αναφορά κάδου, η αναφορά των παραμελημένων σκουπιδιών και το αίτημα προσθήκης κάδου πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο χάρτη google. Οι πολίτες θα συνεργάζονται με το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας για να πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη τους. Εφόσον επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι πολλές πόλεις καθαρότερες.

The purpose of this dissertation is to design and implement an online application for two-way communication between citizens and the municipality on cleaning services. It is a web application that combines advanced features such as google maps. There are several similar applications on the internet that are very popular with the general public. This application differs from existing applications because it combines three new options. The options: the bin report, the report of neglected garbage and the request to add a bin on a specially designed google map. Citizens will work with the cleaning department to achieve the best results in their city. If this is achieved to a large extent, the result will be many cities cleaner.
Keywords: διαδικτυακή εφαρμογή, εφαρμογή καθαριότητας, χάρτης google, αναφορά κάδου, αναφορά σκουπιδιών.; web application, cleaning application, google maps, bucket report, garbage report.