Μαγνητοσκοπημένες συναυλίες στο πλαίσιο πτυχιακού πτυχιακού - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Πρόκειται για δύο μαγνητοσκοπημένες συναυλίες (σόλο) και (κοντσέρτο) που δόθηκαν στις 2/02/2021 (χειμ. εξάμηνο) και 15/06/2021 (εαρ. εξάμηνο) αντιστοίχως, στα πλαίσια διπλωματικών εργασιών για την απόκτηση πτυχίου του ΤΜΣ με κατεύθυνση την κλασική κιθάρα.
Keywords: Μαγνητοσκόπηση, συναυλίες, πτυχιακές Ι και ΙΙ