SmarTVision: Mobile Application Εύρεσης ταινιών με την χρήση AI και API calls - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η εργασία μου αποτελείτε από ένα πρόγραμμα που αξιοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την εύρεση ταινιών.

Using Artificial Intelligence to suggest movies to the user using API calls and Firebase for the backend
Keywords: τεχνητή νοημοσύνη, ταινίες, προτάσεις; artificial intelligence, movies, suggestions