Σχεδίαση και υλοποίηση βιβλιογραφικής βάσης δεδομένων για τη διατήρηση πηγών/βιβλιογραφίας και της διεπαφής της με τον χρήστη - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα εργασία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας βιβλιογραφικής βάσης δεδομένων που έχει ως στόχο τη διατήρηση και τη διαχείριση δεδομένων που χρησιμοποιούνται ως αναφορές σε επιστημονικά άρθρα, εργασίες και βιβλία. Η διαχείριση των βιβλιογραφικών αναφορών αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της ερευνητικής διαδικασίας, καθώς διευκολύνει την οργάνωση και την ανάκτηση πληροφοριών, υποστηρίζοντας έτσι την παραγωγή υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκού έργου.
Keywords: βιβλιογραφική βάση δεδομένων, βάσεις δεδομένων, διεπαφή χρήστη