Διπλωματική Συναυλία ΙΙ - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Συναυλία/παρουσίαση 5 πρωτότυπων συνθέσεων, ενορχηστρωμένες για τζαζ σεξτέτο αποτελούμενο από: κιθάρα, φωνή, πιάνο, κοντραμπάσο, ντραμς και άλτο σαξόφωνο

Live concert/presentation of 5 original compositions of mine, arranged for a jazz sextet comprised of: guitar, voice, piano, double bass, drums and alto saxophone
Graduation Recital II
Keywords: μουσική, τζαζ, αυτοσχεδιασμός, σεξτέτο, πρωτότυπες συνθέσεις; music, jazz, improvisation, sextet, original compositions