Έκθεση Πρακτικής Άσκησης στην εταιρία «NLG World Wide - a Welocalize Company» - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η παρούσα έκθεση αναφέρεται στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης στην εταιρία Next Level Globalization (NLG) στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Επιστήμη της Μετάφρασης» του Ιονίου Πανεπιστημίου. Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και των μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19, η πρακτική διεξήχθη εξ αποστάσεως. Οι βασικές αρμοδιότητες κατά την άσκηση σχετίζονταν με τη διασφάλιση ποιότητας των μεταφρασμάτων, με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και με βάση συγκεκριμένη ροή εργασίας. Η παρούσα έκθεση περιγράφει αναλυτικά αυτές τις αρμοδιότητες και αποτελεί μια κριτική αποτίμηση της εμπειρίας που αποκτήθηκε κατά την πρακτική άσκηση.

The present report provides an overview of the internship which was carried out at the LSP Next Level Globalization (NLG) in Thessaloniki, Greece, in the framework of the postgraduate program "The Science of Translation" at the Ionian University. Due to the measures taken as a result of the Covid-19 outbreak, the internship was completed remotely. The main responsibilities during the internship were related to the quality assurance of translations using specialized tools and based on a specific workflow. This report describes these tasks which were undertaken in detail and constitutes a critical assessment of the experience gained during the internship.
Internship Report - Internship in “NLG World Wide - a Welocalize Company”
Keywords: Πρακτική Άσκηση, NLG, ΜΔΕ, Welocalize