Το Σχολικό Μουσείο Σκριπερού στην Κέρκυρα : Μουσειολογικές προτάσεις για την μετάλλαξή του - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία παρουσιάζει την ένταξη του Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας στο Πανεπιστημιακό Μουσείο Ιονίου Πανεπιστημίου.
Keywords: Σχολικό Μουσείο, Πανεπιστημιακό Μουσείο, Πανεπιστημιακό Μουσείο Ιονίου Πανεπιστημίου, Μουσειολογία, Μουσειοπαιδαγωγική