Διπλωματική Εργασία στην Μουσική Εκτέλεση I Τζαζ Κιθάρα - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Συναυλία στα πλαίσια της πρώτης διπλωματικής εργασίας. Στην εν λόγω συναυλία παρουσίασα επιλεγμένα κομμάτια απο το American song book αλλά και κομμάτια συνθετών της τζάζ όπως ο Horace Silver, o Barry Harris, o Cedar Walton και ο Peter Bernstein. Τα κομμάτια εκτελέστηκαν απο ένα σχήμα Organ Trio με τον Παναγιώτη Σμαρνάκη στο όργανο και τον Παναγιώτη Θέμα στα drums και τον Γιώργο Μουστάκα στην κιθάρα. Συγκεκριμένα τα κομμάτια της συναυλίας είναι τα εξής: Back to Bolonga (Cedar Walton) Harbor No Illusions (Peter Bernstein) Pretty Eyes (Horace Silver) This Is Always (Harry Warren) Nascimento (Barry Harris)
Keywords: Συναυλία, Τζάζ κιθάρα, Τζάζ