Σχεδιασμός Μοντέλου Αξιολόγησης Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του E-Gov.gr - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η εργασία αρχικά πραγματεύεται τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται κατα την ενσωμάτωση υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όχι μόνο εγχώρια αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με τα προβλήματα του E-Readiness, οικονομικής κατάστασης αλλά και της έλλειψης πλάνου ενσωμάτωσης των υπηρεσιών να εμφανίζονται επανειλημμένα. Έπειτα, δημιουργείται μοντέλο το οποίο παρουσιάζει τους παράγοντες επιρροής υιοθέτησης υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και μέσω στατιστικής ανάλυσης που πραγματοποιείται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν μέσω ερωτηματολογίου, καταλήγει στην εμφάνιση των τελικών αποτελεσμάτων και στην επιβεβαίωση αλλά και απόρριψη των υποθέσεων που ειπώθηκαν. Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε πως ο μεγαλύτερος παράγοντας επιρροής της συνεχής πρόθεσης χρήσης υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι η ικανοποίηση των χρηστών με τις υπηρεσίες που παρέχονται.

The work initially addresses the various problems that arise during the integration of Electronic Governance services, not only domestically but also globally, including issues related to E-Readiness, economic status, and the lack of a clear integration plan for services appearing repeatedly. Subsequently, a model is created that presents the influencing factors of Electronic Governance service adoption, and through statistical analysis conducted on data collected through questionnaires, it leads to the presentation of final results and the confirmation or rejection of the hypotheses stated. Specifically, it was observed that the most influential factor in the continuous intention to use Electronic Governance services is user satisfaction with the provided services.
Creation of an evaluation model for e-Government services regarding E-Gov.gr
Keywords: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Μοντέλο, Σχεδιασμός, Στατιστική Ανάλυση; E-Government, Model, Design, Statistical Analysis