Ρεσιτάλ τρομπονιού και σόλο με μπάντα - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Συναυλία με σόλο τρομπόνι και συνοδεία μπάντας και ρεσιτάλ τρομπονιού με συνοδεία πιάνου. Σόλο τρομπόνι: concertino for trombone του ferdinad David. Ρεσιτάλ τρομπονιού: concerto του H.Tomasi, Daybreak του N.Ferro, Piece in mi flat του J.G.Ropartz, Sonata for trombone του S.Sulek
Keywords: Ρεσιτάλ, τρομπόνι, σόλο τρομπόνι, συνοδεία μπάντας