Το Χαμόγελο της Τζοκόντας - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Το Χαμόγελο της Τζοκόντας. Συμφωνική Ορχήστρα Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των 30 χρόνων του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Μουσική διεύθυνση: Λυδία Σώχου

Gioconda’s Smile. Ionian University Symphony Orchestra, in the context of the 30th anniversary celebrations of the Ionian University, at the Municipal Theatre of Corfu. Conductor: Lydia Sochou
Gioconda’s Smile
Keywords: Συναυλία, συμφωνική ορχήστρα, μουσική, Μ. Χατζιδάκις; Concert, Symphony Orchestra, music, M. Hatzidakis